26 October 2010

0 Award...

Assalamualaikum semua...

(just for a short entry) :)

Hmm... Hari ni dah habis berkenaan dengan hari penamaan calon bagi dun Aiman sendiri iaitu DUN GALAS. Nak cerita pasal penamaan calon hari ni, memang jalan betul-betul sibuk sangat. Habis sesak. Macam-macam ragam pemandu yang dapat dilihat. Nampak sangatlah Gua Musang nanti bakal menjadi popular setaraf Kuala Lumpur. Hehehe. Belum masuk hari mengundi lagi. Tak tahulah macam mana nanti. Tapi yang pasti Aiman dapat cuti... Hahaha. Dalam hari yang sibuk dengan undi-mengundi ni, tup... tup... expo pertanian dijalankan kat pusat sivik. Memang dekat sangat dengan rumah Aiman. Jalan kaki pun sampai tapi jangan malas je lah. Nak cerita lagi pasal hari ni, helikopter dah banyak berlegar-legar di jalan... Bukanlah!!! Di udara... Kiranya memang Gua Musang dah jadi sibuk. Nasib baik PM tak umumkan nak buat GMIA (gua musang international airport).


Oklah... Balik kepada topik asal kita... Hari Aiman nak tunjukkan award yang telah Aiman dapat dari blog-blog yang terlebih famoust...

Award yang pertama:-


Ni adalah award dari adik sendiri.
Korang bolehlah visit blog dia ni...
Klik Sini >>>

Ok... Dah tiba masa untuk menjawab soalan dia pulak...

a) Apa komen anda tentang award ini?
b)Anda rasa blog orang yang buat award ni comel tak ?
c)Anda sayang siapa ? Anda atau kawan-kawan anda? Pilih SATU jawapan sahaja ya !
d)Ada apa-apa rahsia kecantikan blog ? ~kongsilah sikit!

Jawapannya pulak...

a) Boleh dikatakankan menarik...
b)Dah nama pun adik sendiri. Yang pasti semua makhluk Allah SWT comel-comel belaka... Hehehe...
c)Diri sendiri. Bak kata pepatah 'Nyawa anda, keutamaan anda'
d)Rahsia....

Hmm... Ni pulak award dari Nama Saya Tengku...

Blog dia ni pun cantik jugak...
Korang boleh visit blog dia pulak...



Ok... Stop sini dulu. Bye....

p/s: Besok ada hari penyembelihan ayam... Tak sabar nak menunggu hari esok...

No comments: