22 October 2010

2 Nak Rasmi Dah...

Assalamualaikum Semua....


Apa khabar?? Diharap semuanya sihat-sihat belaka.... Macam mana dengan hari korang semua hari ni. Best tak?? Kalau yang tak best, buat-buat best je lah ek. Hehehehe....

Ok.... Mesti semua nak tahu apa tajuk entry hari ni. Tajuknya sangat popular dan mendapat liputan hangat dari media sekarang ni. Contohnya BERITA HARIAN dan STESEN TV SELURUH DUNIA. Hehehe (Perasan)

DENGAN INI, SAYA MERASMIKAN BLOG.....

Terkejut tak... Apa tak terkejut?? T___________T (muka pura-pura sedih). Takpelah kalau korang tak terkejut. (merajuklah pulak). Sebenarnya itulah tajuk yang mendapat liputan yang terhangat sekarang ni. Memang hangat. Siap dipaparkan kat muka hadapan akhbar lagi... Hehehe....

Menceritakan pengalaman membuat blog ini....

Memang payahlah jugak nak siapkan satu-satu blog. Tambah-tambah pulak nak mencantikkannya... Pening kepala Aiman sebab nak pilih templat... Dahlah templatenya tu comel-comel belaka... Memang RAMBANG MATA memilihnya... Yang ini comel... Yang itu pun comel... PENING!!!!

Lepas tu, time nak edit blog pulak, kena buat dengan berhati-hati. Pindah kod data itulah... Kod data yang inilah... Silap sikit blog tu boleh musnah. Macam kat medan perang je...

Oklah... setakat ini sahaja entry untuk hari ni. Lupa sesuatu.... Kejap ek....


JANGAN LUPA VISIT...

BLOG INI SUDAH DIRASMIKAN....

Cukup dulu... Lain kali pulak tambah entry...

Bye.... <3

p/s: Jangan lupa visit lagi blog ni ek... Be a follower k...