31 October 2010

0 Siap!!!

Hello semua. Lupa pulak... Assalamualaikum semua :)

(ni pun just for short entry)

Apa khabar semua?? Hari ini Aiman sudah tersenyum sampai ke telinga. Kenapa?? Cuba anda lihat di sekeliling blog Aiman ni. Nampak tak perbezaannya... Templat dan design yang baru!!! Itulah perbezaannya. Memang pening jugak nak menukarnya. Pilih yang itulah. Pilih yang inilah. Semuanya memakan masa.


Ni lah sampelnya.
Sila klik gambar ini jika mahu tengok!!!

Kiranya sekarang ni, memang tak sia-sialah Aiman menempah perkhidmatan pakar dari overseas. Sungguh berguna rupanya diorang ni. Thanks to you all... :D
Nanti marilah office, ambik gaji. Hahahaha (melebihlah pulak tuan editor ni)

Tapi yang paling bestnya, templat ni dapat disiapkan dalam masa sehari. Kalau tidak, mesti ramai pelancong yang akan melencong ke Paris blog lain. Hahahaha...

Oklah. Stop dulu. Jangan lupa visit selalu ek!!! Yang paling penting = Jangan lupa jadi Follower :)

Bye <3 <3 <3


No comments: