9 November 2010

0 Hello Cameron :D

,Assalamualaikum semua :D Happy sokmo...

Hari ni saya nak ceritakan pengalaman saya bercuti di Cameron Highland. Seberjaman berada di sana. Adakah betul kata-kata itu. Hahahaha. Biarkan ia berlalu....

Kat sana pun tak boleh nak penat-penatkan kaki sangat sebab hujan kerap kali menunjukkan diri. Memang tak tahu malu langsung. Hahaha :D Apa-apa pun, ia tetap best and romantic. Huh!!! Adakah begitu :D

Masa pergi kat sana tu, memang jalan adalah sesak sikit-sikit. Tapi Alhamdulillah, selamat jugak sampai ke destinasi yang amat dituju. Hehehe :) Suasana yang amat indah dan cantik. Tapi maaflah sebab tak ada sangat gambar. Bukan malas nak ambil gambar tapi pura-pura malas. Huhuhuh. Kejamnya!!!

Ok dan Ko!!!














Bersama dengan Mr Monkey yang bertangan panjang (^_^)

Mr Monkey tetap tidak mahu memalingkan mukanya. Sungguh pemalu (^_^)

Cowboy moden dari Malaysia







Menunggu detik-detik emas untuk melintas jalan. Hahaha


Jalan-jalan cari pasal  ambil gambar




Dibawah sinaran matahari yang teramat megah
Ok. Macam mana dengan gambar-gambar itu. Sungguh menawan bukan?? Hahaha... Sungguh perasan tuan blog ni. Untuk makluman semua, entry ini sebenarnya telah dibuat sejak semalam lagi. Tapi oleh kerana ribut telah melancong tanpa diundang, semua entry yang baru ditaip telah hilang dan melarikan diri dengan bangganya. Sungguh sedih rasanya hati ini. T__________T

Hmm.... Rasanya cukup sampai sini. Terasa letihlah pulak jari-jemari ni. Dari tadi asyik menaip :D (ayat milik kak Husna.) Masa untuk rehat wahai jariku. Hahahaha.... Nanti ambik gaji. (Tuan editor yang dah semakin mengarut)

Assalamualaikum semua,

Entry untuk hari ini cukup sampai disini. Tunggu entry di lain hari dan waktu. Selamat jalan. (Lambai tangan)

Lupa pulak...

BEWARE OF VIRUS!!! (Adakah begitu??)

No comments: