5 December 2010

0 Mega Transformasi Part 2

Assalamualaikum semua. Harap sihat selalu. Kalau ada yang tidak sihat atau berapa sihat, jangan lupa makan ubat. Makan ikut dos yang ditetapkan. Ingat!!!

Tajuk Mega Transformasi Part 2 ini menandakan dan punca yang menunjukkan bahawa projek mega ini telah berakhir pada hari ini. Setelah bertungkus-lumus tangan dan jari menari-nari di atas papan keyboard dan papan mouse. Akhirnya.... Dan Akhirnya.... SIAP!!!

Hahahahahahaha...... (Gelak dengan tersangat kuat)

Sedap tak lagu ni? Mesti sedap kan? Memang sedap. Best sangat lagunya. Nak tahu lagu apa ni? Tak nak! Tuan empunya blog tetap hendak beritahu. Lagu ni dinamakan sejak baby lagi dengan nama Without You. Lagu ni dinyanyikan dengan merdunya oleh orang hensem. Siapa? Sami Yusuf!!! :D

Ya!!! Sami Yusuf memang tetap hensem.... Lagunya pun best!!!


Inilah Sami Yusuf :D

Dah nampak gambar itu? Kalau tak nampak, jangan lupa klik pada gambar itu. Itulah Sami Yusuf.

Bukan setakat lagu sahaja. Header pun dah bertukar. Cuma tengok di bahagian atas sekali. Itulah header namanya. Saya buat header ini, bukannya jenis yang biasa. Tetapi jenis transparent. Ya!!! Transparent. Cantik tak?


Inilah headernya. Jenis transparent :D

Blog ini telah selesai dikemas baik. Cantik!!! Memang cantik!!! Tinggal nak edit award yang baru sahaja.

Selamat tinggal semua. Pendek tak entry hari ini?


No comments: