6 July 2011

0 Upgrade Blog

Assalamualaikum bloggers :D

Apa khabar? Harap sihat-sihat selalu.

Semalam baru sahaja selesai upgrade blog. Comel tak? Tema header adalah Detective Conan. Cerita kartun paling famous di Astro Ceria :'>
Siapa yang tak kenal Detective Conan? Kalau tak atau kurang kenal, bolehlah tengok kat bawah ni :)

Budak yang berkaca mata itulah Detective Conan ^^

Emm... Semakin lama berbloging ni, rasa malas pula nak taip entri lagi. Namun, InsyaAllah akan saya cuba juga untuk menaip dengan gigih. Oh La~La~La  ~_~

Follower pun cuma ada 63 je. Hehehe :D Tahap rendah lagi. Tiada masa sangat nak blogwalking kat blog lain. Kepada sesiapa yang follow blog saya, tapi saya belum follow blog korang. Harap bersabar ya ! Saya tiada masa sekarang ni. If I have time, I will follow you back. We will play follow you and follow me back ^__< 

Entri sampai di sini sahaja. Semoga bertemu lagi. Babai @_@

No comments: