12 December 2011

3 Contest I Love Animals

Klik Banner Untuk Pergi Ke Blog Penganjur.

Assalamualaikum kawan-kawan.

Afnan join contest ni. Contest I Love Animals. Contest ni dianjurkan oleh  Blogger Aimi dan Nadhirah. Contest ni pasal gambar haiwan kesayangan kawan-kawan je tau :3

Ini antara prasyarat untuk join contest ni :) Afnan terpaksa taip sebab Nadhirah kunci right mouse click tu :D
1. Follow blog Aimi dan Nadhirah. (untuk update dari semasa ke semasa)
2. Buat entry Contest I Love Animals.
3. Letak banner di entry Contest I Love Animals.
4. Letak photo anda dengan haiwan kesayangan atau photo haiwan anda sahaja.
5. Tuliskan cerita tentang haiwan anda dan mengapa anda sayangkannya.
6. Like fanpage Aimi dan Nadhirah (untuk update dari semasa ke semasa)
7. Letak komen di ruangan blog Aimi atau Nadhirah. 
p/s : Follow dan like hanya untuk tau update je. Sebab kadang-kadang saya malas buat post dan kadang-kadang nak post kat fanpage je :P -Kata-kata Pihak Penganjur-
 The Meow Generation. Kau ada? :3
Nama yang diberi ialah Meow. Sedap kan nama tu? Yo yoi :3 Meow dilahirkan pada tanggal yang tidak diingati. Yang pasti, sebelum era BoboiBoy dan PapaZola. Hehe :D Meow merupakan kucing Malaysia. Kalau tengok dari dekat, memang akan nampak macam baka luar. Tapi kalau kawan-kawan tengok dengan lebih dekat, maka Malaysialah bakanya ^____<. Meow merupakan seekor kucing yang sangat peramah. Meow sentiasa menghormati orang-orang di sekelilingnya. Meow juga tidak pernah makan berdiri dan sentiasa makan dengan sopan santun :3 Meow gemar melancong kemana-mana sahaja tempat yang disukainya. Dari dalam telaga hinggalah ke dalam hutan. Aktiviti utama yang disukai oleh Meow adalah SPA. Wuhuuu \(^.^)/. Status Meow saya ni adalah sudah berkahwin dan mempunyai tiga ekor anak. Jadi, jangan ada kucing-kucing lain yang nak tackle Meow pulak. Haha :P Sebab utama Afnan sayangkan Meow adalah kerana Meow ni comel dan Afnan suka tengok telatah Meow ni. Tu je kot ^_____^
Tambahan info. Meow sudah ada kumpulan sendiri tau. The Meow Generation :3 #nama tu Afnan reka sendiri. Jangan curi! -.-
Okay. Kalau ada sesiapa yang nak join contest ni, bolehlah klik banner tu. Akhir taip dari Afnan, selamat menjoin contest ^______^
#Harap sangat-sangat boleh menang contest ni!

Babaii..

3 comments:

memo hazel. said...

nk join boleh x? heheh

Aiman Afnan Bin Mohd Asri said...

@Memo Hazel
Boleh sangat-sangat :D Klik je kat banner tu. Hehe ^_____^

Yana AmaneenA said...

Olololo . Penyayang rupanya . The Meow Generation ~ Fuuhhh . Comel kucing XD