23 December 2011

4 Kelebihan Dalam Cuti?

Assalamualaikum kawan-kawan.

Hows the new look? Merah terang :D Okay. Template ni sebenarnya dari kod milik Ely Narisha. Afnan cuma edit balik sikit-sikit je. Terima kasih untuk Ely atas template ni. For the image, thanks to the Animonsta Studio.

Afnan baru je tukar nama lain untuk blog Afnan ni. Aiman Namia Photography. Okay. Yang 'Namia' tu mungkin kawan-kawan akan ingat Afnan ambil dari nama Blogger Mania Story kan? Meh Afnan terangkan. Nama 'Namia' tu sebenarnya dari perkataan terbalik untuk nama 'Aiman'. Mungkin ada sikit-sikit idea nama tu dari Blogger Mania Story kan. So, harap-harap Ainaa Ramzani tak marah lah pasal hal tu eh.. ^_^V
To Ainaa Ramzani : Izinkan Afnan guna nama tu eh. Peace with WAR !

Okay. Stop pasal tu. Afnan baru je selesai transform blog Afnan untuk jadi Photography Blog. Itu target Afnan lah. Harap-harap tercapai. Tapi mungkin bukan dalam 100 percent kan? Emm.. Siapa tahu. Mungkin Afnan akan gabung dua. Gambar dalam Entri :D

Sumber : Tumblr
Back to the tajuk >.<

Ada banyak kelebihan dalam cuti ni kalau nak tahu. Satu, kita boleh study subjek yang lepas-lepas. Dua, kita boleh main Facebook 24 jam. Ketiga, kita boleh bergayut selama mana yang kita nak asalkan duit top up masih lagi banyak dalam poket.

Untuk kelebihan tu, Afnan nak share apa kelebihan yang Afnan dapat dalam cuti. Weet Weet ^3^

Pertama :
Afnan sudah pandai basuh baju sendiri. Pakai mesin lagi. Hoho :D

Kedua :
Afnan dah pandai guna kamera DSLR. Tapi masih lagi dalam proses learning session :)

Ketiga :
Afnan dah pandai edit blogskins >.<

Dalam banyak-banyak kelebihan ni pun, ada juga kelebihan yang Afnan tak dapat capai iaitu kelebihan keempat. Wuhuuu TT^TT 

Keempat :
Afnan tak sempat belajar cara menunggang motosikal ^^v

Okay. Itu sahaja entrinya. Babaiii :D

p/s : Jangan lupa like dua fanpage Afnan tu ya ^^V

4 comments:

Cik Ainaa Mania said...

Hahaha, kfoineee. Ai izinkan ai izinkan muehehe :p

Melissa Aina said...

bukan slalu laki pro naik moto ke?lolz

Aiman Afnan Bin Mohd Asri said...

@Cik Ainaa Mania
Bagus. Bagus. Hehe XD

Aiman Afnan Bin Mohd Asri said...

@Melissa Aina
Kalau setakat naik motor tu bolehlah. Kalau nak pandu uji, sorry. Tak try lagi. Hehe :D