27 December 2011

0 Photography 2 : Green Leaf aka Daun Hijau

| Nikon D50 | ISO 1600 | f/5.6 | 1/1000s |

| Nikon D50 | ISO 200 | f/7.1 | 1/80s |

| Nikon D50 | ISO 200 | f/5.6 | 1/80s |

Assalamualaikum kawan-kawan.

Afnan share Photography 2 pula. Kali ini, Afnan shoot gambar daun. Kalau tengok betul-betul, sebenarnya Afnan mahu shoot embun tu. Hehe :D Tapi nasiblah, sebab embun tu tak seberapa nak sharp kan. Apa-apa pun, Afnan dapat lihat hasilnya yang style photography Afnan makin bertambah. Hooray \(^.^)/.

Orang-orang tua ada berkata, kalau kita inginkan mata yang sihat. Kita dinasihatkan untuk melihat benda yang berwarna hijau. Jadi, tenunglah daun tu lama-lama >.<

Gambar ini di-shoot pada 19 November 2011.

Jika mahu lihat lebih banyak lagi foto yang Afnan shoot, kalian dijemput untuk like Fan Page ini okay? Klik je banner di bawah tu :3

Sebarang komen atau kritikan pada gambar ini, amatlah dihargai. Terima kasih ya!

Okay. Itu sahaja dari Afnan. Apa lagi? Komen leee.....

Babaiii.

No comments: