6 December 2012

4 Rutin Oh Routine


Assalamualaikum :)

Apa khabaq? Haha. Kay. Afnan tahu korang sihat.

Hari ni? Hari ni rutin harian Afnan sama je lah. Bangun pagi. Makan. Main FB. Main Twitter. Check Blog. Tidur. Lupa nak tambah. Solat, Mandi ngan Minum. Agak-agaknya. Ni lah kot rutin harian budak-budak lepas SPM kan. Kan? Kan? Okay. Tak ada orang yang setuju. Sedih :'(

Afnan nak cerita pasal tadi. Tadi, Afnan mesej ngan kawan Afnan. Silap. Bukan mesej. Berchatting je. Bertanya khabar. Dah setahun tak bersua muka. Haha. Bukan setahun pun. Baru beberapa hari kalau tak silap. Action je :3 Dia cerita pasal dia nak mintak kerja. Ramai lah jugak kawan Afnan yang kata nak mintak kerja. Afnan? Entah lah. Tak tahu lah lagi. Kerja tu memang nak kerja. Tapi tetiba rasa macam malas je. Ye lah kan. Siapa yang tak nak kerja. Kalau kerja, bolehlah dapat duit. Dengan duit tu boleh lah beli macam-macam. Beli lens ke. Haha. Berangan je tahu. Emm.. Nanti Afnan fikir pasal kerja tu. Perlu atau tak?

Talking about lens. Yeah. Hari ni Afnan buka website nikon. Nampak banyak sangat lens. Ada Telephoto. Fisheye. Wide angle. Semua hebat. Tapi hebat macam mana pun, bukan boleh beli pun. Semuanya harga beribu-ribu. Kena tunggu ada kerja yang tetap. People kata "Suatu Hari Nanti".  Geram sangat. Geram sangat bila nampak lens yang comel comel tu. Waaaaaaa!!!
Okaylah. Sampai sini je. Lain kali, kalau ada cerita best. Afnan akan share lagi. 

Afnan ada twitter. Jom follow ramai-ramai. Itu je. Bye :)

Sebelum Afnan lupa. Jom main satu game. Puzzle game. Best tau. Afnan dah cuba. Asyik kalah je. Apa kata korang cuba pulak? ^_____^

4 comments:

NuRKaSiH aTieQaH said...

Adoi akak kena panahan petir blog ni la..hahaha..owh malas nk kerja yer..amboi amboi amboi adik akak sorg ni..jgn malas2 yer dik..t lmbat la akak leh dpt teddy bear besar dr adik..hik3.. :p

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@Nurkasih Atieqah, Akak nih. Asyik mintak teddy bear besar je :p Hehe..

NuRKaSiH aTieQaH said...

Hahaha..pasti la dik..kan kat kelantan teddy bear yg besar2 kan murah..hik3.. :p

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@Nurkasih Atieqah, Teddy bear semua dah mahal akak. Hehe. Tak ada yang murah... :p