21 February 2013

2 Story Telling :3

Booker T. Washington Quote
Assalamualaikum :)

Apa khabar? Lama tak post. Hehe :P

Ni nak story pasal petang tadi. Petang tadi, Aiman ngan kawan pergi dating. Haha >.< Tak lah. Kami pergi makan. Makan kat MFC. Adik beradik kembar KFC ;)

Kami makan Pizza. Hoyeah! Lama dah tak makan pizza. For this, kawan yang belanja. Maybe, nanti Aiman akan bayar kot RM2 kat dia. RM2 je :3 Cuti ni, tarak duit T^T. Miskin betul rasa..

Straight to the point. Sebelum kawan pergi order. Ada sorang kawan ni tanya. Nama dia Izzat. Dia tanya "Bila kau nak test". Me? Aiman jawab. "Macam tu je lah. Tunggu cikgu sana suh test". Simple kan jawapannya. Actually. Memang Aiman tunggu cikgu tu paksa test pun.  Tak tahu lah bila. Tengok rekod hari tu, dah penuh satu borang... Borang SM4 kalau tak silap. Warna biru. Bila mahu test eh? Erm...

So. Sampai tu je lah. Sorry entri ni tak memeriahkan mata anda ^^. Kalau tak faham apa yang saya taip, buat buat je lah faham ~~~

Kbye :)

p/s : I am getting lazy. Dah lah makin malas nak jogging. Ohmaii T.T

2 comments:

Arinnα Annirα said...

borang SM4? Apa tu? :D

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@Arinna Annira. Borang warna biru rasanya. Kat situ ada rekod berapa jam dah kita belajar :D