13 February 2013

0 Tempahan #1 : Aina Marsya

Assalamualaikum kengkawan xD

For today, me dah siap dah finishkan satu tempahan ni. Punya jenuh nak mencari warna yang sesuai :D Dah tanya dengan tuan punya banner tu, dia cakap okay. So, saya teruskan. Dan siap. Wanna see it? Klik Sini!

Butiran :

Nama : Aina Marsya
Blog : http://mar-marsya.blogspot.com/
Jenis Tempahan : Flash Banner (RM10)
Ciri-ciri : Tema pink ngan kuning (Tema Blog). Di sertakan sekali dengan gambar.
Via = Facebook


So, kalau korang rasa nak tengok camne bentuk banner tu secara live, tengok lah kat blog Aina sendiri. HAHA :p

Kalau berkenan, PM lah tau. Orang tak ada kerja nak buat apa sekarang ni ~~~

Okay. Tu je. Bye :)

No comments: