14 February 2013

2 Wedding Abang Kasyaf #2

Assalamualaikum kawan :)

Hoyeah! Ni part yang kedua pulak. Yang kat rumah pengantin lelaki. Kalau nak tengok gambar yang kat rumah pengantin perempuan, pergi kat sini. Untuk yang ni pulak, pihak "raja sehari" buat makan makan kat bawah khemah RM10 ribu :p Abang Kasyaf yang cakap. Hehe :D Aiman dah pilih sikit gambar untuk event ni. So, enjoy tengok ya ;)

























Wedding kat rumah pengantin lelaki ni takde pelamin. Apa apa pun, katil pun masih boleh nampak macam pelamin. Am I right? xD

Enam gambar yang terakhir tu ditangkap di Bukit Bakar aka Burn Hill. Selain daripadanya, adalah di rumah ^^

So, sekian sahaja untuk entri ni. Ya. Untuk gambar ni saya guna 18-55mm je. Tak sangka bila masuk kat dalam netbook, nampak wide semacam. Hehe. Tiga gambar terakhir tu saya dah upkan tone warna nya. Nak kasi cerah je pun..

Okaylah. Nanti kalau ada sesapa yang nak kahwin tu, panggillah saya. HAHA. Nak bayar mahal pun takpe. Aiman sedia menerimanya.

Bye....

2 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

tengok gambar ni, teringat pulak kenangan mase kawen dulu, hikhik~~

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@✿ pink velvet ✿ . Gambar profil blogger pun pakai yang gambar kahwin. Hehe XD