27 April 2013

10 Matrikulasi Perak? InsyaAllah.

Assalamualaikum :)

Hai hai hai. Sepatutnya entri ni dipost lebih awal. Maaf sebab lewat. Lately, ku sangat busy.

And yeay! Aiman dapat matrikulasi di negeri Perak Darul Ridzuan. Program satu tahun untuk kursus sains. InsyaAllah akan pergi. So, doakan semoga diri ini boleh dapat 4flat kat sana dan boleh sesuaikan diri di sana. Amin.

Dan ku ada geng di sana. Tapi semuanya perempuan. Haha -.-

Now, I am waiting for my UPU result. Pasrah dengan apa jua keputusan yang bakal keluar. Sekarang ni duduk survey banyak benda. Google sana. Google sini tentang pengalaman si budak matrik. Ada yang siap taip entri " Dah pukul 3 pagi. Selesai jugak siapkan lab report ni ". What? Apa ni -.- Awalnya tidur. Dan satu lagi, ada orang cakap kalau pointer tak sampai tahapnya untuk setiap sem. Boleh kena tendang. I mean diBERHENTIkan dari pengajian. Huaaaaaa again.

Kerja banyak? Mestilah kot. Susah? Baca kat blog, semua duk skor pointer 3.0 and above. So, easy? Tak lah jugak. Medium level maybe --

So, itu je lah kot. And, nak lah jugak say Hi hi hi kat sesiapa yang dapat matrikulasi perak! Semoga kita akan kekal berada di situ sampai boleh sambung degree dan dapat skor pointer seperti yang diidam idamkan.

Buat tatapan umum. Doakan ya! Mungkin ini keputusan yang terbaik :)
Bye. Bye.

10 comments:

zulhilmi tempoyak said...

best of luck la ye apa2 pon.. :)

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@zulhilmi tempoyak :

InsyaAllah. Terima kasih :)

sayangku anies said...

singgah sekejap lepas aiman dah singgah at blog ana ^^

Anis Farhana said...

Wah. semoga berjaya dpt 4flat. inshaAllah :)

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@sayangku anies :

:)

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@anis farhana :

Amin...:)

~Muhaimin~ said...

Eh, same lah.. Aku dapat KMPk gak.. :)

Seri Kekemato said...

salam saye pon same akn mdaftar 27 ni,,mmg dh konfem,,anyways lets struggle for 4 flat,,fighting,,!!

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@~Muhaimin~
Tahniah! :)

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@Seri Kekemato :
Waalaikumussalam. Eh. Confirm. Anyway. Tahniah jugak. Lets struggle. Yeah!