6 April 2014

0 Last Sem. InsyaAllah :)

Assalamualaikum and hai korang!
Yaa. Afnan dah sampai dah penghujung sem. Kena get ready nak berpisah ngan semua orang. Berpisah ngan Pengarah KMPk, kawan kawan, lecturer lecturer, lecturemate lecture mate, classmate classmate, roomate roomate, jiranmate jiranmate semua laaa. So sad! Oh tak lupa juga pada mesin basuh kmpk yang dah banyak berjasa. Andddd to kucing kmpk also! Korang laa teman di kala bosan. Main lambung lambung dari tingkat 4 ke tingkat 1. Ihiks xD

This week...Last lecture. Last tutor. Last duduk dalam lecture hall. Last masuk lab. Last usha orang. Hahaha. (Memang tak lah kann xP). Semua dah lastttt T^T. Dan, next week, dah start "Study Week". Pastu next week after "Study Week" terus final exam. 

Huwaaaaa!Final exam (PSPM2) start dari 21/4 hingga 29/4. So. Doakan Afnan dipermudahkan nak jawab soklan nanti ^^v

And ya. Afnan terpilih untuk jadi AJKO bagi semester 2014/2015. Hari monday yang 14/4 ni pun dah di-interupt dengan perjumpaan dengan pengarah. Taklimat akhir katanya.

And separa last. Banyak memori sepanjang duduk kat sini. Ada suka. Ada duka. Ada pahit. Ada manis. Ada masin. Ada pedas. Macam macam laaa. Jadinya, kalau ada salah dan mistake sepanjang berkawan, pohon ampun :( Kalau sombong ke. Terlebih suka ke. Dan semua semua keee. Maaf tauu :'( Nanti tak jumpa dah ngan korang semua. Jumpa nanti pulak bila masing masing dah anak ^^v

Last sekali. Doakan kami berjaya dalam PSPM2 ni dan dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat universiti dalam bidang yang diingini. Amin.

Ini akan menjadi sem last kitaorang di matrik Perak. InsyaAllah :)