18 August 2014

9 Unimas?

Assalamualaikum dan hai.

Hari ni menaip entri sambil dengar lagu "rude".

Haa. 12 ogos haritu geng geng matrik dapat dah keputusan upu. Kemain berdeboor nunggu tarikh dan waktu keramat tu. Okay. Bismillah. Afnan dapat Universiti Malaysia Sarawak (Unimas).
Universiti idaman masa kat matrik. Ahahaha. Afnan dapat kos Kejuruteraan Elektrikal Dan Elektronik. Universiti dah idaman. Kos je kurang idaman. Kalau dapat yang "elektrik" je okay jugak. Ni masuk "elektronik". Shock amat! Plus plus kos ni kos paling baru di Unimas. So, I'm gonna be the first batch! Yuhuuu. Risiko pun tinggi.

Afnan ada google pasal Unimas ni. Besar ah. Siap ada "Jambatan Cinta". Bolehlah nanti nak cari "Jodoh" kat sini. Banyak lagi la. Nak cite. Afnan pun tak pernah masuk situ lagi. Oh ya. Afnan dapat Kolej Alamanda. Sape dapat Kolej Alamanda tu. Sep! Sep! Dan ada dua orang lagi kawan Afnan dapat sini. Umi ngan Tihah A. Tapi kos je lain-lain.

Buat masa sekarang. InsyaAllah pergi. Tiket apa semua abah dah prepare-kan. Total kan. Tujuh orang pergi. Campur ngan yuran apa semua lagi. Banyak terbang duit macam masa nak masuk matrik dulu. Kalau takde sebarang tawaran mana-mana, ke Sarawak la kita. Main ngan "pateri" apa semua tu. Huwaaa.

By the way. Lupa nak share ngan korang. Transkrip Afnan pun dah selamat sampai bulan bulan bulan bulan yang lepas xD Alhamdulillah. 3 pointer above! Walaupun ups yang dulu tu boleh dikatakan "teruk" jugak. Alhamdulillah boleh jugak skor sem 2 :)
So. Itu je lah. Happy travel ke alam u semua. Moga success sokmo sokmo!

p/s : Gambar kat header tu, Ikhwan yang buat. Not me :p