6 October 2015

2 Trip to Rumah Amal Nur Murni

Assalamualaikum korang.

InsyaAllah hari ni nak cerita pasal aktiviti terakhir kolej yang Afnan join. *kononnya*

Program dianjurkan oleh mantan Exco Kerohanian JPK Allamanda 14/15.

Kami bertolak ke sana pada pukul 8 pagi (Baiklah. Ada sedikit kelewatan di situ). Sampai sana dalam pukul 8 lebih lebih. Hmm. I forgot to tengok jam...

Ketibaan kami disambut oleh anak anak kecil yang hensem hensem lagi comel. Gambar kat bawah ni tak nampak adiknya.

Antara persembahan daripada mereka ^^v




Menu sarapan kami dan mereka semua ala ala KFC tau. Ada ayam, roti bun dengan french fries. Yum yum. Nampak kan kererujaan mereka tu XD


Selesai makan. Macam biasa. Kitaorang dibahagi kepada dua kumpulan. Yang muslimin gotong-royong manakala yang muslimat main game dengan diaorang. Menariknya pasal gotong-royong, ini lah kali pertama dalam hidup kot, kamek masuk dalam longkang XD







Yang kecik ni Ofa ^^

Sekejap je program. Pukul 12 tengahari dah balik keyh :D

Ucapan penutup disampaikan oleh Mantan Presiden JPK Allamanda 14/15
Di balik tabir, ada dua photographer. Kak Fatein dan Fay.
Itu sahajalah. Seronok serius seronok, Inilah faktor I wish I could get college back T^T

Babai.