2 May 2016

0 Unimas International Night 2016 #UIN2016

Assalamualaikum dan hai korang😍

30 April hari tu ada event Unimas International Night 2016. Excited datang dari kolej semata-mata nak rasa masakan international. Tapi sebab waktu tu dah lewat kan. Makanan semua dah habis😕

Jadi cuma dapat bergambar je. Gambar yang dengan bendera Brunei ni kalau ikutkan tak pun rancang ada mereka semua ni. Tapi that Indonesian girl (correct me if i'm wrong) ni la yang ajak semua tu😅. Hajat pada awalnya nak suh ambik ngan si Ruzaimi tu ja. Tapi okay juga. Baru kena dengan "international" tu 😁


Haa. Yang bawah ni pula dengan teman teman dari Indonesia. Dari pakaian diaorang pun saya sudah tahu. Mula mula nak ambil gambar dengan dua orang yang baju coklat tu ja (sebab depa sedondon), tapi yang pinky girl tu cakap mau join jugak. Serba salah pulak kalau tak ajak😅. Teruih two boys and girls. Yeah!


That pinky girl asked us to do freestyle. So ya. Sangat freestyle😛


Yang di tengah tu la budak tu. Nama dia Caca kalau tak silap🙂


Event yang menarik. Best la so far. Tahniah director!

So bye bye *jangan rindu*

No comments: