16 June 2016

0 Final Exam Sem 4



Assalamualaikum and hai.

Minggu ni (dah lepas dua paper) dan minggu depan, Afnan exam. Doakan πŸ˜€.

8 May 2016

0 Relax Dulu, Enjoy la muda lagi

8 Mei 2016

Assalamualaikum dan hai korang.
Selesai sudah program MT UPSA 15/16 bagi semester ni *tahniah dik*
Program lain dari yang lain. Kalau dulu forum mengenai ikhtilat dan cinta kampus. Sekarang ni mengenai program "kesihatan". Tahniah! Ada banyak lagi program menunggu di masa hadapan tu

Pada pagi tu, kita ada talk kesihatan yang menampilkan dua tetamu istimewa, Dr Elliana dan Dr Firdaus. Sorang pakar dalam STD (Sexual Transmitted Disease) dan sorang lagi dalam TB. Siap ada target tu untuk TB😏
Macam macam soalan keluar. Macam macam laa *tak ingat*. Dan banyak input juga. Nasib ja datang lambat time tu.

Dan ada juga pemeriksaan kesihatan percuma. Siap ada ujian saringan HIV. Aiman paling teruja nak check yang tu. Iolls bebas HIV. Semua kaunter pergi ziarah. That moment masa ukur tinggi tu. Rasa dulu pernah ukur 158. Tadi ukur depan nurse dah jadi 156.6 *boleh pula main tukar*πŸ˜‚
Di stesen kedua tu pula, jumpa Dr Elliana. "Bagus eh Aiman takde stress stress". "Berat normal" *sangat normal*. "Sugar pun okay".😁
Di stesen ketiga (saringan HIV) tu pula, seronok ja tengok nurse tu ambik darah. Heh :3
Oh ya. Makanan ajk juga sedap. Ayam kecik kecik yang gerai UPSA tu pun sedapπŸ˜‹

So. Itu ja. Byeee.
Copyright © 2016 Aiman Afnan Mohd Asri