29 September 2011

2 New Design New Name !

Assalamualaikum kawan-kawan..

Apa khabar? Harap sihat selalu hendaknya. Lama sudah kita tidak bersua entri. Saya tersangat sibuk. Busy. Busy dengan Mr and Mrs Homework. Busy dengan (secret). Busy dengan diri sendiri. Busy dengan FacebooKing. Noktah.

Untuk sesiapa yang akan menduduki peperiksaan PMR atau dalam nama saintifiknya Penilaian Menengah Rendah terutamanya budak-budak Form 3, pergi belajar eh. Jangan sibuk-sibuk nak main anak mata kat sini. You go go and study okay. Don't disturb and play with your eye. Haha :D Broken english language ni..

Hari ini saya dah tukar design blog saya. Makin comel kan? Saya edit sendiri KESEMUANYA. Dari header FLASH ke SELURUHANNYA. Simple sahaja header FLASH ni. Tak profesional sangat. Low class kata orang. Siapa kata LOW CLASS? =.= (Buka silat ni...)

Saya menggunakan hasil gabungan warna yang agak romantik. Sweet couple katanya. Eh.. Eh.. Ye ke? Hitam dan Merah. Kan sweet couple gitu. Black and Red! Not Black and Beauty!

Saya dapat warna ni dari hasil perbincangan saya dan kawan saya di sekolah. Cth : Budak pendek :P Tajuk perbincangannya terpaksa dirahsiakan. Jangan tanya. Nanti saya jawab.

Saya pun dah tukar nama blog saya. Baru tadi pergi ke Jabatan Pendaftaran Negara. Mohon penukaran nama. Nasib baiklah diluluskan. Mr.Ai Holding.

Itu sahaja dari saya. Kalau ada sebarang masalah dalam blog ini, shout kat Meja Mesyuarat. CEO ni akan balas. Jangan lupa like sekali Fan Page dan Follow.

Babai ^^

Tajuk lagu kat sini Cinta Pertama nyanyian Fareast. Cuba teka lagu ini ditujukan untuk siapa?

2 comments:

Gadis mutiara said...

Yup,blog ini semakin menarik=)..good and keep it up=)

Aiman Afnan Bin Mohd Asri said...

@Gadis mutiara
Terima kasih. Akan di cuba ^___^