13 February 2013

4 Wedding Abang Kasyaf #1

Assalamualaikum kawan.

Ni entri bergambar pasal wedding. Aiman jadi "Photographer" nya. HEHE. So, ada gambar yang jadi dengan tak jadi. Tapi banyak yang jadi lah kan. Ofkos lah :p *puji diri sendiri* Sambil-sambil tu, boleh belajar cara guna mode "M". So, enjoy lah tengok gambar wedding ni je ya. Ada 2 part. Ni yang kat rumah pengantin perempuan. Dibuat di hotel 5 bintang ^^. Yang satu lagi part tu, bakal menyusul :) Sebahagian saje gambar ya..













Oh ya. Aiman tak upload gambar ni dalam efbee. Ada beratus keping. Letih nak menunggu. Heee ~~~ Dan, salinan gambar ni dah diberi pada "raja sehari". Jadi kalau nak, pergi mintak kat diaorang tu xD

Itu je. Bye :)

4 comments:

najla mohayidin said...

nama abang kasyah macam dlm cerita lagenda budak setan pulak. hehe.

najla mohayidin said...

kasyaf laa. bukan kasyah. salah puleks. takpela. lebih kurang kan. hihihi

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@najla mohayidin. Ya ya. Lebih kurang lah :p Nama je. Muka nya tak. HEHE :D

♠ Detective Conan ♠ said...

perghhh smart laaa gmbr yg kw shoot.. insyaAllah ada rezeki tuu CnD.. ^_^