19 January 2014

1 UPS and Cuti. Yeay!

Assalamualaikum everyone :)
Hope korang semua sihat hendaknya. InsyaAllah. Amin. Say "Alhamdulillah"!
Oh ya. Next week Afnan exam. Exam ups. Atau kita panggil mid sem test. 27 until 29hb. Then, its holiday. Yeay! Yeay!
Holiday start 30 until 9hb Februari. But, for module 1 student, after finish answering bio paper in the morning, we all dah cuti. Budak sains komputer mohon jeles. Haha xP
Ya. Cuti ni boleh release stress jap. Then habis cuti. Kita sambung stress. Will miss my friends kat kmpk ni sepanjang cuti mid sem ni. Ehem. Ye keeee? Haa. Afnan miss kat sorang classmate ni jee xD lain lain takk. Haha. Kay tipu jee.
And ya. Doakan Afnan dipermudahkan untuk menjawab soalan ups nanti tau, korang. Terima kasihhhhh ^^
So. Itu je. Bye korang korang korang korang korangggggggg!
P/s : gambar bawah ni geng geng kelas Afnan. M4T26! Ramai boy than girls right? Lol. Ya. Ada sorang yang takde. Tasha namanya. Dia tukang "pukul" gambar. Kalau nak tengok Tasha, datanglaa KMPk ni tau :p Before tu, senyum kat diaorang semua pleaseeee >.< nanti Afnan perkenalkan sorang sorang kat korang. Itupun kalau Afnan rajin lalalalala.