24 October 2014

0 Midsem

Assalamualaikum ebelibadi.

Yeay. Afnan kat rumah sekarang. Actually dah berapa hari dah kat rumah. Ni tengah hitung hari nak balik Borneo.

Afnan balik GM hari jumaat petang tu. A surprise moment is when your father jemput korang balik dari unimas itu sendiri. Haha. Actually tak surprise sangat since abah already shows me the ticket xD Well well. Abah risau anak lelakinya ini sesat tak jumpa balai berlepas. But yang pergi nanti ni, sendiri sendiri lah pulak. Kurang bajet uolls.

Before balik semenanjung, singgah di Secret Recipe. Ya. First time makan sini. Grilled mushroom chicken. Yum yum!

Then balik. Ambik flight transit. So, KCH-KL baru lah KL-KB. Kebetulan kat KL time tu katanya ribut. So flight tak boleh touch down. Disimpulkan cerita. Fly lah ia ke penang untuk refuel the tank. Tapi sebelum refuel the tank tu, hanya Allah je tahu apa yang dirasai waktu tu. Kamu boleh dengar bunyi enjin turbo "dia" tu melawan arus angin. Memang tak macam yang mula mula naik dulu. Satu lagi. Boleh pulak tengok flight yang lain kat bawah kita. Kat tepi kita pun boleh. Tapi jauh lah. Sebelum ni tak pernah pernah pulak nampaknya. Magic :p

Time tu jugak tiket yang KL-KB tu hampir hampir nak "burn". Tapi Alhamdulillah. Nasib baik semua flight kat KL delay time tu. Still can teruskan perjalanan walaupun lewat beberapa jam. Kan kan.

Gambar Hiasan XD
So now. Inilah cuti midsem Afnan. 24 hours di rumah. Study and internet. No life. And percentage study tu 1% walaupun nanti akan ada midsem exam T^T

Itu je. Babai.