10 April 2016

0 Gerai UPSA 15/16 (AspoDay)

Assalamualaikum.

Hai hai.


Ni just nak kongsi apa yang UPSA buat masa Aspoday. Kami menjual😊
Ada macam macam. Sume sedap. Free pula tu. Cewah! And first time juga saya buat air untuk dijual. Cewah kali kedua! Oh ya. Ada brownies jugaa. Incase kalau yang jauh jauh tu mau juga itu brownies. Boleh tengok bawah ni 👇

📡Assalamu'alaikum.
Maaf iklan kejap.
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

🍪Hantu Tepung (Brownies maker) ada menjual brownies;
🍫RM35 satu
🍫Saiz 8x8
🍫Topping coklat nutella ori
🍫Delivery kat kolej unimas dan kat Desa Ilmu setakat ni
👻Produk keluaran pelajar tahun akhir unimas
🕌RM5 drpd hasil jualan akan disalurkan ke tabung Unit Pengurusan Surau Allamanda (UPSA) sebagai amal kebajikan
🍪Kalau ada yg nak, boleh pm ana:
🏍013-3533156
#JuhMakeBrowniesBoh
#JomBuatAmalJariah
So bye bye.


No comments: