28 April 2016

0 ๐Ÿ˜


Assalamualaikum.

Hari ni just nak cakap je. Ada orang pergi Jakarta!๐Ÿ˜

Selamat pergi. Selamat balik. Amin...๐Ÿ˜„

10 April 2016

0 Gerai UPSA 15/16 (AspoDay)

Assalamualaikum.

Hai hai.


Ni just nak kongsi apa yang UPSA buat masa Aspoday. Kami menjual๐Ÿ˜Š
Ada macam macam. Sume sedap. Free pula tu. Cewah! And first time juga saya buat air untuk dijual. Cewah kali kedua! Oh ya. Ada brownies jugaa. Incase kalau yang jauh jauh tu mau juga itu brownies. Boleh tengok bawah ni ๐Ÿ‘‡

๐Ÿ“กAssalamu'alaikum.
Maaf iklan kejap.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

๐ŸชHantu Tepung (Brownies maker) ada menjual brownies;
๐ŸซRM35 satu
๐ŸซSaiz 8x8
๐ŸซTopping coklat nutella ori
๐ŸซDelivery kat kolej unimas dan kat Desa Ilmu setakat ni
๐Ÿ‘ปProduk keluaran pelajar tahun akhir unimas
๐Ÿ•ŒRM5 drpd hasil jualan akan disalurkan ke tabung Unit Pengurusan Surau Allamanda (UPSA) sebagai amal kebajikan
๐ŸชKalau ada yg nak, boleh pm ana:
๐Ÿ013-3533156
#JuhMakeBrowniesBoh
#JomBuatAmalJariah
So bye bye.