31 December 2011

2 Bye Blog :))

Sumber Imej : Tumblr

Assalamualaikum kawan-kawan :)

Afnan cuma nak bagitahu. Buka je sekolah ni, Afnan dah tak boleh nak memanjang online lagi. Kalau online pun, mungkin sebulan sekali je sebab tahun depan Afnan akan menduduki ujian besar SPM. Jadi Afnan terpaksa mengurangkan dunia online dan melebihkan study. InsyaAllah. Mungkin lepas ni blog ini tidak akan seberapa nak aktif. Uwww TT^TT sedihnya :'( sob sob. Itu je lah :3 Semoga Afnan berjaya untuk meminggirkan diri dari dunia internet. Jauhkan diri dari Facebook, Twitter dan Blogging. Satu lagi, jangan lupa klik churpchurp dan nuffnang Afnan bila korang jenguk blog ni tau :))

Afnan ada upload sesuatu untuk korang. Kalau nak tengok, bolehlah klik sini. Terima kasih kepada mereka yang klik.

Satu lagi, Afnan ingin mengucapkan Selamat Kembali Ke Sekolah kepada korang. Belajar rajin-rajin. Jangan asyik main je :D

Okay. Itu sahajalah dari Afnan.

Babaiii..

p/s : Tahun Honeymoon Afnan dah habis. Selamat datang Tahun Sijil Perkahwinan Malaysia ✓. I will miss my Honeymoon Year >.<


◕‿◕

Hai SPM❤

2 comments:

Azza Rynna said...

gud luck ye afnan...semoga berjaya n blaja rajin2...

Anith Hanisah said...

sijil pas menikah lah..huhuuh