30 December 2011

0 Photography 4 : Love Lighting

| Nikon D50 | ISO 200 | f/8 | 1/4.5s |

Gambar di-shoot pada 20 December 2011.

Assalamualaikum kawan-kawan.

Apa khabar semua? Sihat?

Kali ini Photography 4 tau. Happy ^.^ Comel tak gambar tu? Simple je kan :3

So, ada apa pasal gambar ni? Uhuk.. Uhuk.. Sebenarnya tak ada apa-apa pun. Afnan just nak promote bakat :D Tapi mungkin ada juga sikit-sikit pasal gambar tu kan.

Cuti sekolah sudah semakin habis. Hari persekolahan pula sudah semakin hampir. Wah! Tak sabarnya nak pergi sekolah kan? -.-

Tahun depan bersamaan dengan Tahun 2012, Afnan akan menduduki peperiksaan SPM. Jadi, Afnan tak bolehlah nak duduk online memanjang. Maknanya, lepas ni, Afnan tak boleh nak lama-lama online Facebook, Twitter dan Blog. Kalau online pun, mungkin dalam hujung bulan je. InsyaAllah ^.^ Buka je sekolah ni, Afnan kena berikan sepenuh fokus pada pelajaran. No more Facebook! No more Twitter! No more Blogging!

Tapi kalau Fotografi tu masih lagi boleh ^^V

Lepas ni, Afnan tak dapat lah berborak, berkomen, berchatting mahupun berlike pada post ataupun status korang tu. Uwwww TT^TT sedihnya :'( sob sob. Semua dunia online Afnan akan sunyi :) Happynya !!!

Satu lagi, Afnan nak share maklumat tambahan dengan korang ni. Minggu depan ada lagi sambungan BoBoiBoy. Tajuknya BoBoiBoy : Extended Finale. Ini merupakan part yang paling akhir sekali tau. Lepas ni, tak ada lagilah BoBoiBoy. Rindu pula Afnan pada cara gelak Adu Du dan wajah comel Yaya. Haha ^.^

Okay. Afnan rindu pada semua. Rindu pada rakan Facebook, Twitter, Blogging dan rakan sekelas !!! Tak lupa juga pada Internet.

Adu Du ^^

Yaya ^^

Okaylah. Itu sahaja dari Afnan dan satu lagi, kalau kawan-kawan sudi, jemputlah like fan page Afnan ni tau :3 Semoga kawan-kawan terhibur dengan entri ini. Babaiii....

p/s : Jangan lupa untuk meninggalkan komen sepatah dua berkenaan dengan fotografi Afnan mahupun entri ini ya..

*Sebarang komen mahupun kritikan berkenaan dengan gambar fotografi Afnan amatlah Afnan hargai. Terima kasih.*

No comments: