18 January 2013

4 2013 year!

Assalamualaikum kawan.

Oh ya. Dah setahun saya tak update entri. Hehe :D Last entry, tahun lepas. Last year kay. LAST YEAR :p  Ni pun dah lama tak menaip entri. Sekarang ni pun, tak tahu nak taip apa dah. Ermm. Apa kata saya cerita aktiviti saya pada tahun 2013 ni. Nak?

Korang nak tahu? Akhirnya. Akhirnya kita dah dapat buat lesen. Yeay! I am proud of myself. Tapi tak belajar lagi. Baru habis bengkel KPP ngan bengkel AMALI 6 jam serta ujian. Saya ambik lesen kereta je. Lesen motor tak ambik lagi. Takut tak sempat nak test. Minggu depan, dah boleh test. Serious. Happy campur takut. Takutnya sebab kita ni tak pandai langsung pun bawa kereta. Zero orang kata :) Tapi, kita kena think positive. Positive. Semoga semuanya berjalan lancar. Lepas dapat lesen ni, bolehlah bawa kereta besar. Macam yang kat bawah ni. Hehe. Kereta idaman kay!


Okay. Itu je lah. Orang tiada idea ni. Enjoy reading entri sempoi ni. Tatata".

4 comments:

nadia eshak said...

all the best !! :D

deno said...

selamat tahun baru adik! :)

p/s: selamat menyambut maulidur rasul... sama-sama kita berselawat ke atas nabi muhammad s.a.w.. :)

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@nadia eshak. Terima kasih ^^

Aiman Afnan Mohd Asri said...

@deno. Akak pun :) Selamat Tahun Baru!